Medalii pentru săritori

La finele săptămânii, la bazinul de sărituri din Bacău a avut loc o nouă ediție a Campionatelor Naționale de sărituri în apă pentru juniori C și D, competiție organizată sub auspiciile Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.
Dintre sportivii legitimați la CS Olimpia București, s-au remarcat toți cei trei participanți la această competiție, fiecare cucerind medalii.
Nicu Dragomir, fratele mai cunoscutului săritor de la Olimpia, Aurelian Dragomir, a obținut la juniori C două titluri naționale, la trambulină 3 metri și platformă.
La cei mici, la juniori D, Tudor Ancăn a cucerit medalia de aur la trambulină 3 metri, plus două arginturi la trambulină 1 metru și platformă. De asemenea, la aceeași categorie de vârstă, Emil Gabrea a luat argint la trambulina de 3 metri și bronz la trambulina de 1 metru și la platformă.
Bilanțul total al delegației conduse de antrenoarea Ani Popescu este, așadar, de 8 medalii, dintre care trei de aur, trei de argint și două de bronz.
Următoarea competiție pentru secția noastră de sărituri, una dintre cele mai titrate din țară de altfel, este programată, conform calendarului oficial. în luna decembrie, la Otopeni.
Felicitări!