Andrei Orzan a câștigat a doua etapă a Ligii Naționale de Snooker

La finele săptămânii trecute, la Centrul Național de Snooker din București, a avut loc etapa a doua a Ligii naționale de Snooker. În finală, campionul en-titre Andrei Orzan s-a impus cu scorul de 6-2 în fața lui Paul Croitoru, învingătorul reușind două break-uri de 45, respectiv 33 de puncte.

În semifinale, Andrei Orzan, care a câștigat și prima etapă, l-a învins pe Matei Roșca, scor 5-0, cu un break maxim al rundei de 78 de puncte.

În cealaltă semifinală, Pavel Crotoru îl învinsese pe Rareș Sincă, scor 5-2.
În clasamentul general, Andrei Orzan (CS Olimpia) conduce cu 600 de puncte, urmat de Rareș Sincă, 380 de puncte, dar și Paul Croitoru, 330 de puncte. De la CS Olimpia București, în clasamentul general mai figurează următorii jucători: Matei Roșca, Daniel Bontea și Alexandru Statache, locurile 4-6 cu 270 de puncte fiecare, Mihai Vladu, locul 11 cu 140 de puncte, Tudor Chițu, locul 22 cu 80 de puncte, Roxana Bujor, locul 26 cu 40 de puncte, Monica Manolache și Corina Mărăcine, locurile 28-29 cu 40 de puncte fiecare, Tudor Muntean locul 31 cu 20 de puncte și Mario Amza, locul 32, 0 puncte, acesta ratând ambele runde din cauza examenelor la facultate.
În fiecare lună sunt programate etape de Liga Națională, iar la final se contabilizează punctele acumulate de către jucători, pentru ierarhia finală.
 Andrei Orzan

Leave a Reply

Your email address will not be published.