Un meci de rugby cât o lecție de viață

În această dimineață de duminică, echipa de rugby U18 a CS Olimpia București va susține o partidă în Grupa Muntenia a Diviziei Naționale de Juniori U18. Meciul va avea loc de la ora 10.00, pe Stadionul Olimpia, contra celor de la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”.

Acestea sunt aspecte competiționale, care, în contextul simbolisticii pe care o îmbracă acest joc, trec, evident, pe plan secund. Un partener al nostru de întrecere, Andrei Burdușel, elev în clasa a XI-a a Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”, a fost diagnosticat în luna ianuarie cu o boală gravă. Familia sa luptă alături de rugbyst pentru salvarea acestuia.

Iar cum un principiu fundamental al jocului cu balonul oval este cel al camaraderiei, părinții copiilor de la echipa noastră U18 deja au răspândit anunțul respectiv, precum și solicitarea, pentru cei care își permit desigur, de a-l ajuta pe Andrei Burdușel să treacă peste aceste momente cumplite.

La rugby există un fel de proverb care spune așa: Nu contează pe cine ai în față, contează pe cine ai alături!

Suntem convinși că Andrei Burdușel (foto) va reveni pe terenul de rugby.

Pentru mai multe detalii referitoare la modul cum poate fi ajutat tânărul, vizitați pagina https://www.facebook.com/CNAV-Eagles-Sports-1619213205062043/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *