Cristian Radu bober la lotul național

Boberul Cristian Radu, legitimat la CS Olimpia București unde este antrenat de Dan Scurtu, a terminat anul calendaristic 2020 cu participarea la etapa de Cupa Mondială de la Innsbruck (Austria), ca împingător în echipajul pilotat de Tentea. Cei doi sportivi români s-au clasat pe locul 16, iar în clasamentul general ocupă locul 11.

În primele zile din noul an, Cristian Radu, component al echipajelor de bob 2 și bob 4, va participa la o altă etapă de Cupa Mondială, dar și la Campionatele Europene de seniori și juniori de la Winterberg (Germania) ori la Campionatele Mondiale de juniori și tineret U23 care vor avea loc la St. Morritz (Elveția). Pista din stațiunea elvețiană este naturală și prezintă un coeficient tehnic de dificultate foarte ridicat.

Cristian Radu a crescut foarte mult valoric, iar de ziua sa, antrenorul Dan Scurtu dorește ca elevul său să aducă medalii și performanțe notabile României. Cristian Radu se află în cantonament la Winterberg, unde va petrece și Revelionul, antrenamentele pe gheață urmând a fi reluate în data de 4 ianuarie 2021.