Andrei Orzan câștigător al primei runde

Ieri, la Centrul Național de Snooker din București, s-a încheiat prima etapă a Ligii Naționale de Snooker, ediția 2017. Campionul en-titre, Andrei Orzan, a câștigat runda inaugurală a sezonului, învingându-l cu scorul de 6-2 în finală, pe Rareș Sincă. Orzan a avut două break-uri mari în ultimul act, unul de 62 de puncte, iar celălalt de 34 de puncte.

Andrei Orzan a luat astfel o revanșă a CS Olimpia București, după ce Rareș Sincă, pe partea inferioară a tabloului, l-a eliminat în semifinale, pe colegul nostru Daniel Bontea, medaliat cu bronz la ediția anterioară, cu scorul de 5-0, dar și pe vicecampionul Mihai Vladu, în optimile de finală, cu 3-1.

Revenind la Andrei Orzan, acesta a făcut un break de peste 100 de puncte, mai precis 111, în partida din optimile de finală, unde la masa de joc l-a avut drept partener pe Cristian Chircu. A fost al patrulea break de peste 100 al lui Orzan, în carieră, dar și al doilea cel mai mare break din istoria snookerului românesc.

Andrei Orzan conduce în clasamentul general al competiției, cu 300 de puncte. Daniel Bontea are 160 de puncte în cont, iar Mihai Vladu 70.

În luna februarie va avea loc cea de-a doua etapă a Ligii Naționale de Snooker, în aceeași locație. mvladu 300x157 - Andrei Orzan câștigător al primei runde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *