Vă mulțumim!

Biroul de Presă al CS Olimpia București are plăcerea de a mulțumi tuturor celor care iubesc și respectă clubul nostru, pentru dragostea și căldura cu care ați primit noul produs-vector de promovare a activităților și sportivilor noștri.

Astfel, prin intermediul website-ului oficial al CS Olimpia București, www.csolimpia.ro, de puțin timp, se pot urmări activitățile și rezultatele înregistrate de noi, în competițiile oficiale, naționale și internaționale, dar și acțiuni sociale care au tangență cu CS Olimpia București, cu sportivi care sunt sau au fost legitimați la noi.

Statisticile sunt îmbucurătoare. În ziua de duminică, 30 octombrie, ne-am doborât recordul de audiență, astfel că 305 vizitatori unici au intrat pe site, în căutarea informațiilor legate de CS Olimpia București. Pe rețelele de socializare, cu această ocazie, CS Olimpia București a apărut de mai multe ori, iar numărul total de vizitatori unici adunați de la lansarea ziarului electronic, a depășit 1000.

Știm că aceste numere nu sunt unele extraordinar de mari, dar pe noi ne bucură răspunsul vostru, al celor cărora vă pasă de CS Olimpia. Considerăm că este doar o mică victorie, integrată într-un proces lung și complex, de promovare a valorilor sociale și sportive ale CS Olimpia București.

Suntem ambiționați de acest start pe care, cu acordul dumneavoastră stimați cititori, ne permitem să îl considerăm unul reușit. Este o bucurie, pe de o parte, dar și o obligație de continuitate, pe de altă parte, pe care ne-o asumăm cu plăcere.

Fluxul informațional, vă promitem, se va menține la același nivel, cu știri de la toate secțiile noastre. În plus, treptat, vom încerca să descoperim și fabuloasa istorie a CS Olimpia București, probabil cel mai bun club sportiv din România.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți necondiționat!

1363858398 olimpia - Vă mulțumim!
CS Olimpia București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *