Stadionul Olimpia apreciat pentru calitatea gazonului

Directorul Superligii de rugby, Stefan Mitrea (foto), a apreciat calitatea gazonului Stadionului Olimpia din București. Într-un interviu acordat pentru publicația electronică www.rugbyest.com, varianta în limba engleză, oficialul Federației Române de Rugby a precizat că ”gazonul cel mai bun îl are CSM București”, făcând aluzie la Stadionul Olimpia.

În sezonul anterior, în Superligă, Cupa României și Cupa Regelui, a fost înscrisă formația CSM Olimpia București, care a activat sub această denumire, urmare a fuziunii secțiilor de rugby de la CSM București, respectiv Olimpia București. Acordul respectiv a expirat, dar el poate fi reînnoit până la începerea sezonului intern 2017-2018.

În orice caz, mulțumim pentru aprecierile legate de baza sportivă care se află în patrimoniul nostru, chiar dacă denumirea Olimpia nu apare, explicit, așa cum poate ar fi trebuit, în materialul respectiv.

Sursa originală a celor extrase de noi este accesibilă la următorul link: https://rugbyest.com/stefan-mitrea-superliga-to-expand-to-8-teams-in-2017

StefanMitrea 800x445 300x167 - Stadionul Olimpia apreciat pentru calitatea gazonului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *