Semifinale în familie la ultima etapă a Ligii Naționale de Snooker

Recent, la Centrul Național de Snooker din București a avut loc etapa aferentă lunii aprilie, în Liga Națională de Snooker. Toți cei patru sportivi calificați în semifinale sunt parte a echipei CS Olimpia București.

Runda a fost adjudecată de către Matei Roșca, după 6-3 în finală cu Rareș Sincă. Matei Roșca îl învinsese, în semifinale, pe campionul național en-titre, Andrei Orzan, cu scorul de 5-2 la frame-uri. La rândul său, Rareș Sincă trecuse, pe partea cealaltă de tablou, cu același scor, 5-2, de coechipierul Paul Croitoru.

În clasamentul general cumulat al Ligii Naționale de Snooker, lider este, după patru etape, Andrei Orzan, care are 1060 de puncte în cont. El este urmat de Rareș Sincă, 820 de puncte, Matei Roșca 680 de puncte, Paul Croitoru, 650 de puncte, Daniel Bontea și Alexandru Statache, câte 450 de puncte și Mihai Vladu, 370 de puncte.

Primele șapte locuri, în ierarhia generală, sunt ocupate exclusiv de practicanți ai snookerului, legitimați la CS Olimpia București.

În clasamentul competiției îi mai avem pe Tudor Chițu, locul 22 cu 160 de puncte, Roxana Bujor, locul 24 cu 150 de puncte, Monica Manolache și Roxana Mărăcine, locurile 28-29 cu câte 80 de puncte fiecare, Tudor Muntean, locul 31 cu 60 de puncte și Mario Amza, locul 32, cu 20 de puncte, acesta ratând însă prezența la masa de joc, la trei dintre cele patru runde de până acum.

Mult succes mai departe!

 

masasn 300x199 - Semifinale în familie la ultima etapă a Ligii Naționale de Snooker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *