Șase medalii pentru săritori

În acest week-end, secția de sărituri în apă a CS Olimpia București și-a trimis reprezentanții la Campionatele Naționale de juniori C și D, care au avut loc în bazinul special destinat acestei discipline sportive olimpice, la Bacău.

Bogdan Cazacu a cucerit medalia de argint la juniori C, proba de trambulină 3 metri, în timp ce Costin Filip a fost medaliat cu bronz la platformă juniori C. Același sportiv a concurat și la juniori D, unde a urcat de două ori pe ultima treaptă de premiere, la trambulină 3 metri, respectiv platformă.

Cosmin Popa a obținut și el o medalie de bronz la platformă juniori D, aceeași performanță înregistrând-o și la trambulină 3 metri, aceeași categorie de vârstă.

În total, elevii antrenoarei Ana Popescu au cucerit, la Bacău, șase medalii, din care una de argint și cinci de bronz. Performanța este remarcabilă, mai ales că sportivii noștri nu au mai putut sări din 27 aprilie, motivul fiind acela că bazinul de sărituri în apă de la București este, în acest moment, impracticabil.

foto. sport24bacau.rosarbc 300x200 - Șase medalii pentru săritori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *