Rugbyștii calificați în finala DNJ U18

Echipa de juniori U18 CS Olimpia București s-a calificat în finala Diviziei Naționale de Juniori U18, competiție care își dispută ultimele faze chiar pe Stadionul Olimpia din București.

Astăzi de dimineață a avut loc cel de-al treilea meci al grupei triunghiulare. Zeița Fortuna s-a întors cu fața către noi, astfel că rezultatul jocului dintre CSM Baia Mare și Politehnica Iași, 8-0 în favoarea maramureșenilor, a însemnat exact scorul de care noi aveam nevoie pentru ca, la jocul rezultatelor, să ne calificăm în finală. Varianta convenabilă, triplu condiționată, s-a consemnat la finalul jocului în care a câștigat Baia Mare, fără bonus ofensiv, iar ieșenii nu au acumulat bonificația defensivă.

CS Olimpia București învinsese, anterior, pe CSM Baia Mare cu 9-5, dar pierduse apoi cu 12-6 meciul cu Politehnica Iași.

Clasamentul grupei noastre a fost următorul:

  1. CS Olimpia București 5 puncte
  2. CSM Baia Mare 5 puncte
  3. Politehnica Iași 4 puncte

Diferența, în vârful grupei, a făcut-o victoria noastră directă asupra echipei din Baia Mare.

CS Olimpia București, antrenată de către Dragoș Manea, va susține finala DNJ U18, contra echipei similare a CSS Bârlad, sâmbătă, 24 iunie, cu începere de la ora 12.30, pe Stadionul Olimpia.

Mult succes!