Rezultate foarte bune pentru triatloniști

La Mamaia a avut loc cunoscuta competiție de triatlon Tri Challenge, la care au participat și sportivii legitimați la CS Olimpia București.

Prima provocare a fost cea dedicată copiilor, Cupa României la aquathlon, desfășurată în condiții extreme, cu valuri mari și cod roșu declarat de către echipa de salvamari. Andrei Măroiu și Ana Stroe au câștigat medaliile de aur la categoriile 13 ani, iar Ana Dincă s-a clasat pe primul loc la 11 ani. DE asemenea, Victor Grigoriu a luat locul secund la 10 ani, tot acolo Cătălin Tănase clasându-se pe locul 4. Cei mai mici, de 9 ani, au fost declarați cu toții câștigători. Între copiii de la CS Olimpia București au mai participat Alessia Vulturescu, Andrei Lupan, Cătălin Văduva, Mihai Văduva, Daria Stroe și Mara Martoiu.

La seniori s-a disputat Campionatul Național de supersprint, iar Alex Toma, legitimat la CS Olimpia București, a cucerit două medalii. Sportivul nostru și-a câștigat categoria de vârstă, 25-29 de ani, în vreme ce la general s-a situat pe locul al treilea.

Felicitări pentru aceste performanțe!