Pugiliști selectați pentru Centrul Olimpic de la Giurgiu

Activitatea intensă a secției de box de la CS Olimpia București a mai adus, pe final de an, o satisfacție majoră tuturor celor care muncesc, sub culorile Olimpiei, pentru nobila artă.

La Giurgiu s-a inaugurat recent Centrul Național Olimpic pentru Juniori Box – Giurgiu, ca urmare a unei cooperări între instituțiile implicate în sport, cum ar fi Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, CSM Giurgiu, Direcția pentru Sport a județului Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Federația Română de Box, dar și factorii locali, Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Municipiului Giurgiu.

Între sportivii care se pregătesc în regim de școală și cantonament, în acest edificiu sportiv, se numără și câțiva boxeri legitimați la CS Olimpia București, printre care îi enumerăm pe Rafael Alexandru, Armando Bratcoveanu și Antonio Popa. Toți trei sunt boxeri de certă valoare, al căror viitor este mai mult decât promițător.

Între tehnicienii care se vor preocupa de pregătirea pugiliștilor, în centrul de pe mal danubian, amintim pe Robert Băeatu, a cărui implicare este deosebită în tot ceea ce înseamnă educație și pregătire sportivă pentru boxeri. El este ajutat, printre alții, de fostul mare boxer Marian Leondraliu, actualmente antrenor.

Boxerii selectați să se pregătească în centrul giurgiuvean au primit, conform tradiției, cadouri de sărbători, după ce a fost tăiată simbolic, panglica ringului.

Felicitări pentru această inițiativă!