Protagoniști la Campionatele Internaționale de înot

La Bazinul ”Tolea Grințescu – Dinamo” din București au avut loc, în perioada 24-27 mai 2018, Campionatele Internaționale de înot ale României.

Față de performanțele deja anunțate de noi, în ultimele două zile de concurs, CS Olimpia București a scos la rampă alți protagoniști, medaliați în numele României la această valoroasă competiție.

Andrei Anghel a cucerit medalia de bronz la seniori, proba de 50 metri spate, cu timpul de 25:58. Stan Leon s-a impus la juniori, la 50 metri liber, cu un timp de 23:93, iar Andrei Anghel a mai luat un bronz și la 100 metri spate, cu 55:89, el terminând după Robert Glință și Daniel Martin, într-o cursă în care ambii au doborât recorduri naționale, la seniori respectiv juniori.

Ștafeta de 4X100 metri mixt masculin a României și-a adjudecat titlul de campioană cu un timp cumulat de 3:47:69. la această performanță a contribuit din plin, cu schimbul de deschidere, la procedeul spate, Andrei Anghel, care a înotat 56:28, ajungând primul la sosire. La aceeași ștafetă, dar la categoria de vârstă rezervată juniorilor, CS Olimpia București a cucerit argintul, cu timpul de 3:59:61. În cvartetul nostru s-au aflat, în ordine: Octavian Toma, Matei Lemnaru, Tobias Dumitrache și Stan Leon.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste performanțe!