Programul baschetbalistelor mici în turneele semifinale

Federația Română de Baschet a publicat programul turneelor semifinale ale Campionatelor Naționale feminine de baschet, rezervate categoriilor de vârstă U13 și U14. La ambele competiții vom avea, în această iarnă, turnee patrulater, în organizarea fiecărei echipe, care oferă posibilitatea calificării la turneele finale.

La U13 suntem în grupă cu CSS Gheorghieni, ACS Galactica Cluj-Napoca și CSS Craiova.  Turneele vor avea loc în 3-4 februarie, 3-4 martie, 21-22 aprilie și 19-20 mai.

La U14, grupa în care a fost repartizată echipa CS Olimpia București include formațiile CSS Sf. Gheorghe, ACS For You Cluj-Napoca și Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Reghin. Se joacă tot în sistemul turneelor rotative, în următoarele date: 10-11 februarie, 17-18 martie, 14-15 aprilie și 12-13 mai.

În ambele cazuri se cumulează punctele după cele 12 runde, urmând ca primele două clasate să aibă asigurat accesul la turneul final al Campionatului Național.

Până la aceste partide însă, în perioada 19-21 ianuarie, la Sala ”Octavian Dimofte” din București, va avea loc un turneu rezervat echipelor feminine U16, organizat de către CS Olimpia București.

La Mulți Ani!