Naționalele de poliatlon cadeți ne-au adus alte succese

Ziua a doua a Campionatelor Naționale de poliatlon cadeți, de la Pitești, ne-a adus confirmarea formei foarte bune a lui Tobias Dumitrache, care, la proba de 200 metri liber, 14 ani, a ocupat locul secund, cu timpul de 2:02:33.

Ștafeta feminină de 4X50 metri liber, 13 ani, s-a situat tot pe locul secund, în componența: Sara Constantinescu, Iris Trandafir, Alina Drăguși și Ioana Șerman,. Timpul cumulat al înotătoarelor noastre a fost de 1:58:74.

În clasamentul cu adițiune de puncte, după trei reuniuni disputate, la băieți 14 ani, Tobias Dumitrache ocupă locul secund, cu 148 de puncte. La ștafete, fetele de 13 ani sunt tot pe locul al doilea, cu 108 puncte în cont, în timp ce băieții de 14 ani sunt pe poziție de podium, a treia, cu 94 de puncte acumulate.

Punctele acumulate de toți băieții noștri de 14 ani aflați pe listele de start plasează CS Olimpia București, în ierarhia respectivă, pe prima poziție, cu 504 puncte. În clasamentul general pe echipe, CS Olimpia București este pe locul al patrulea, cu 18 puncte.

Mult succes mai departe!