Medalii și record național pentru boberi

La Câmpulung, în județul Argeș, au avut loc Campionatele Naționale de bob și skeleton starturi, competiție aflată în calendarul oficial al Federației Române de Bob și Sanie. 

Secția de specialitate de la CS Olimpia București a avut o prestație foarte bună, cucerindu-se 20 de medalii, la care se adaugă și un record național stabilit. Boberii noștri, pregătiți de Dan Scurtu, au cucerit un total de 20 de medalii, dintre care 7 de aur, 8 de argint și cinci de bronz.

Recordul național a fost stabilit la proba de monobob juniori U18, de Mihai Sami. Alți remarcați ai delegației noastre, la toate probele participante, au fost Florin Dicu, Rareș Dincă, Marius Roșoiu, Theodor Bulgescu, Adelina Badara și Theo Asurdoaie.

De remarcat și faptul că Mihai Sami, alături de skeletoniștii Adelina Badara și Theodor Bulgescu, au obținut timpi senzaționali pe zona de start, devenind și campioni naționali. Cei trei fac parte din lotul care, î ianuarie 2024, va participa la Jocurile Olimpice de iarnă pentru tineret, la Gangwon, în Coreea de Sud.

Felicitări și mult succes!