Medalii la Naționalele de haltere

Campionatele Naționale de haltere pentru seniori, de la Bascov (jud. Argeș) au adus deja o serie de medalii pentru sportivii legitimați la CS Olimpia București, care participă la competiție.

Irina Lepșa a dominat și a cucerit trei medalii de aur la categoria de greutate 63 de kilograme, la smuls, aruncat și, implicit, total. Adrian Lupașcu a cucerit o medalie de bronz la 69 de kilograme, iar Georgiana Curt, junioară I ca vârstă, alte două medalii de bronz, în limitele categoriei de greutate de 58 kilograme.

Unul dintre cei mai tineri componenți ai delegației noastre, George Florea, care poate concura la juniori II, a cucerit o medalie de bronz la categoria de greutate 56 de kilograme.

Au mai concurat și alți tineri, aruncați în foc pentru a se căli și pentru a câștiga experiență, cum ar fi Valentin Iancu-Ionadi, Mihăiță Tănăsoiu, Larisa Dincă, Florin Chiran, Vlad Feraru, Flavius Ogărcuță, Ionuț Nici.

Astăzi intră în concurs Mihai Ivan și Florin Ion, la categoria 77 de kilograme, iar Andreea Aanei este favorită la +75 de kilograme.

Antrenorii secției de haltere a CS Olimpia București sunt Doru Agache și Adrian Ionescu.

Bilanțul echipei noastre, până acum, numără 7 medalii, din care trei de aur și patru de bronz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *