Medalii la Campionatele Naționale Universitare de atletism indoor

Câțiva sportivi legitimați la secția de atletism a CS Olimpia București, care sunt și studenți sau masteranzi, au participat, în acest week-end, la Campionatele Naționale Universitare de atletism în sală, care au avut loc la Bacău.

Georgiana Muscalu a cucerit medalia de bronz la săritura în lungime, cu o performanță de 5,43 metri, iar la săritura în înălțime a devenit campioană națională universitară, cu 1,70 metri.

Georgiana Muscalu este studentă la Universitatea din Pitești.

Mariana Fica a devenit campioană națională la proba de 400 metri plat, cu timpul de 60,09 secunde, iar în ștafeta de 4X400 metri a UNEFS București și-a adus contribuția la medalia de argint.

Radu Sima (foto), la săritura cu prăjina, a obținut medalia de bronz trecând peste ștacheta înălțată la 3 metri. Radu Sima, care este și bober la CS Olimpia, a făcut parte din ștafeta UNEFS București, alături de Ilie Macovei și Alexandru Brînzea, câștigătoare a medaliei de argint la proba de 4X400 metri.

Alexandru Brînzea a urcat pe podium la proba de 400 metri plat, medalie de bronz, cu timpul de 50,85 secunde.

În total, palmaresul care intră și în vitrina CS Olimpia București, la Campionatele Naționale Universitare de atletism indoor, este cifrat la 5 medalii, din care 2 de aur și 3 de bronz. Nu se includ, în această statistică, medaliile obținute în probele de ștafetă.

CS Olimpia București încurajează sportivii legitimați la club să urmeze cursuri universitare și să își desăvârșească, în paralel cu cariera sportivă, pregătirea profesională.

 

radusima 300x200 - Medalii la Campionatele Naționale Universitare de atletism indoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *