Medalii la Campionatele Naționale de velodrom

Secția de ciclism CS Olimpia Rovelo București a participat, în acest week-end, la Campionatele Naționale de ciclism pe pistă (velodrom) desfășurate în orașul bulgar Plovdiv.

La proba de urmărire individual, junioare 8 ture, podiumul a fost integral al nostru, în ordinea Maria Stancu, Andreea Ionescu și Roxana Tontea. La senioare, 12 ture, Maria Stancu și Andreea Ionescu și-au adjudecat primele două locuri.

La cadeți, urmărire individuală 8 ture, sportivii noștri au cucerit, de asemenea, toate medaliile, prin Rareș Ghiță, Radu Drăgoiu și Alexandru Paris. La seniori, 12 ture, Rareș Ghiță a devenit vicecampion național, în timp ce Radu Drăgoiu s-a clasat pe locul al treilea.

La proba de sprint 500 metri feminin,  Andreea Ionescu s-a situat pe locul al doilea, în timp ce Maria Stancu a sosit a treia. Proba Keirin, la cadeți, a fost de asemenea cu podium integral de la Olimpia Rovelo, ordinea fiind următoarea: Rareș Ghiță, Radu Drăgoiu și Alexandru Paris.  La juniori, Rareș Ghiță a luat argintul, iar Radu Drăgoiu medalia de bronz.

În total, cicliștii de la CS Olimpia Rovelo București au cucerit, la Campionatele Naționale de velodrom, 17 medalii, dintre care patru de aur, 7 de argint și 6 de bronz.