Lotul național de bob la etapa de la St. Morritz

Echipa națională de bob a României a participat la etapa de Cupa Mondială desfășurată la St. Morritz, în Elveția. Înainte de a enumera rezultatele înregistrate de sportivii noștri, trebuie să amintim faptul că această pistă este confecționată natural, de către localnici, astfel că în fiecare an ea prezintă alte particularități, necunoscute piloților. În acest fel, sunt favorizate în coborârile de la St. Morritz echipajele cu o tehnica de bobat superioară.
La feminin, Maria Constantin și Erika Halai s-au clasat pe locul 19, urmate la mică distanță ca timp, de colegele Andreea Grecu și Olivia Vild, locul 20. La bob 2 masculin, Dorin Grigore și Ionel Cojan au fost ultimii în clasament, locul 30.
Dorin Grigore a pilotat și bobul de 4, la proba regină, avându-i ca împingători pe Adrian Radu, Florin Crăciun și Ionel Cojan, s-a situat pe locul 28.
Antrenorul coordonator al lotului național de bob al României este Dan Scurtu, cel care se preocupă de secția de bob și skeleton la CS Olimpia București.
stmor 300x169 - Lotul național de bob la etapa de la St. Morritz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *