Olimpia București organizează cursuri gratuite de înot pentru copii

Clubul Sportiv Olimpia București, împreună cu Primăria Sectorului 2, prin Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 București, doresc să aducă înotul mai aproape de copii.
Astfel, începând cu 1 iunie 2022, la bazinul de înot al Clubului Sportiv Olimpia București se vor organiza cursuri gratuite de înot pentru elevii unităților de învățământ de pe raza Sectorului 2.
Programul presupune cursuri gratuite de înot pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani. Acestea se vor desfășura la bazinul de înot din cadrul Clubului Sportiv Olimpia București, situat la adresa Șoseaua Iancului nr. 128A, Sector 2, București, sub supravegherea personalului de specialitate al Clubului, alcătuit atât din antrenori, cât și din salvamari și asistență medicală de urgență.
Cursurile vor avea loc în timpul săptămânii, orele de antrenament fiind stabilite separat pentru grupele de sportivi, grupe care se vor forma de către antrenori în funcție de nivelul de îndemânare și de vârsta copiilor participanți. De principiu, lecțiile de înot vor avea loc numai cândva în intervalul 12.00-14.00. Pentru a participa la cursuri este nevoie de echipament specific (cască, ochelari, costum de baie etc.), precum și de avizul epidemiologic și avizul medicului de familie ”apt de efort fizic”.
Lista centralizată cu elevii interesați se intocmeste la nivelul fiecărei unitati de invatamant, acesta trebuie să cuprindă nume beneficiar (copil ), varsta, nume reprezentant legal, adresă de e-mail și număr de telefon. Pentru o buna organizare situația se transmite de catre unitatile de invatamant catre Bazinul CS Olimpia, pe adresa de e-mail pe care am comunicat-o școlilor.
Organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare!