Kaiaciștii au ieșit pe apă

Componenții loturilor naționale ale României de kaiac-canoe și lupte au ajuns ieri după-amiază la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani, iar din această dimineață au început pregătirea centralizată.

Dupa doua luni de antrenamente solitare acasa, in propriile apartamente, componentii lotului olimpic de canoe au iesit pe apa.

Antrenorul Florin Popescu s-a declarat multumit atat de forma fizica in care sunt sportivii cat si de conditiile actuale de pregatire. “Totul este excelent la Izvorani. Suntem complet izolati si ne simtim protejati. Nu intram in contact cu absolut nimeni, de la hotel mergem direct la apa, acolo facem antrenamentele specifice pe lac, dupa care revenim la hotel. M-am bucurat ca toti cei cinci componenti ai lotului sunt in forma fizica buna si nu numai ca nu au luat in greutate, dar au venit un pic mai slabi, dovada ca au urmat cu strictete programul de pregatire pe care l-am realizat pentru ei special pentru perioada de izolare”, a spus Florin Popescu pentru site-ul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.