Halterofilii răsplătiți pentru medalii

Munca si cele 14 medalii, castigate de halterofili romani la recentele Campionate Europene de Seniori – Competitie de Calificare Olimpica Tokio 2020, de la Batumi GEO, au fost rasplatite, in aceasta seara, in cadrul unei conferinte de presa, organizata de Ministerul Tineretului si Sportului, la sediul Guvernului. Distinctiile si premiile oferite sportivilor, antrenorilor Loturilor Nationale si Olimpice de Seniori si Tineret si conducerii federatiei, au fost inmanate chiar de premierul Romaniei, doamna Viorica Dancila, si de ministrul tineretului si sportului, domnul Bogdan Matei.
“Capitanul” echipei, Loredana Toma, de la CS Olimpia Bucuresti, a adresat celor prezenti cateva cuvinte de multumire, promitand, in acelasi timp, ca halterofilii vor face face tot posibilul pentru indeplinirea obiectivelor propuse pentru Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020.

In semn de apreciere pentru sprijinul acordat sportului de inalta performanta, domnul Nicu Vlad, presedintele FRHaltere, i-a prezentat doamnei prim-ministru trofeul Federatiei Romane de Haltere.

In cadrul aceleiasi ceremonii, au fost premiati si luptatorii romani, care au obtinut 4 medalii la recentele Campionate Europene de la Bucuresti si carora le uram mult succes in continuare.