Etapă în Liga Națională de Snooker

La Centrul Național de Snooker din București, în perioada 4-6 noiembrie, va avea loc penultima etapă a Ligii Naționale de Snooker.

Primii trei clasați în ierarhia națională, care de altfel au fost și desemnați capi de serie ai etapei, sunt legitimați la CS Olimpia București. Toți trei vor intra la masa de joc în runda a doua, cea a optimilor de finală, vineri, 4 noiembrie, cu începere de la ora 20.00.

Andrei Orzan, liderul clasamentului, va juca împotriva învingătorului dintre Tudor Popescu și Mihai Șuță. Al doilea clasat, Mihai Vladu, pe partea inferioară a tabloului, va aștepta deznodământul meciului dintre Sebastian Mușat și Emilian Marcu.

Un alt ”olimpian” de pe podium, Daniel Bontea, care este și comentator de specialitate la canalul TV Eurosport, va evolua împotriva învingătorului dintre Mihai Meseșan și Ovidiu Iane.

În primele două tururi se joacă după sistemul cel mai bun din 5 frame-uri. În sferturile de finală vom avea partide de maximum 7 frame-uri, iar în semifinale se joacă 5 din 9.

Finala, programată duminică dimineață, se va disputa conform sistemului 6 frame-uri din 11.

Mult succes!

snook 273x300 - Etapă în Liga Națională de Snooker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *