Cupa României la box tineret

Brăila găzduieşte Cupa României la box masculin pentru tineret pe anul 2021, competiţie organizată de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Brăila în colaborare cu Federaţia Română de Box şi programată în perioada 3-7 februarie, în Sala de Jocuri a CSM Brăila.

Potrivit regulamentului, competiţia se va desfăşura pentru următoarele categorii de greutate: 49 kg, 52 kg, 56 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg şi +91 kg.

Timpul de lupta va fi de trei reprize a câte trei minute cu un minut pauză între reprize şi se va boxa cu casca de protecţie.

Cupa României la box pentru tineret este organizată cu scopul “verificării stagiului de pregătire al sportivilor în vederea abordării anului competiţional 2021 şi completării lotului naţional de tineret”.

Toţi participanţii la competiţie au obligaţia să cunoască şi să respecte prevederile Ordinului comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru desfăşurarea competiţiilor sportive, respectând măsurile de prevenţie şi combatere a infecţiei cu Covid-19.