Concluzii despre sezonul voleibalistilor

Echipa masculina de volei Olimpia Titanii Bucuresti a facut o figura foarte frumoasa la prima ei aparitie pe scena esalonului de elita, Divizia A1. Formatia noastra a ocupat locul al cincilea si a obtinut calificarea in Cupa Balcanica.

La final de stagiune, antrenorul principal Cristian Chitigoi a spus cateva cuvinte concluzive despre anul competitional incheiat> Consider ca a fost un sezon foarte bun. Comportamentul baietilor a fost fantastic. Am trecut impreuna peste probleme legate d einfectarea cu Covid-19, accidentari si altele. Cred ca raportat la buget, performanta sportiva este superioara, ceea ce denota ca echipa a luptat si s-a autodepasit. De aceea ar fi incorect sa remarc un jucator anume. Remarc, pentru prestatie, intreaga echipa si consider ca este una dintre cele mai frumoase experiente ale mele ca antrenor. Cred ca am reusit o combinatie de efect, intre jucatori romani tineri, cu perspective si potential, alaturi de straini buni, de la care ai nostri au avut ce invata~, a spus Chitigoi.

La randul sau, directorul CS Olimpia Bucuresti, Traian Goga, a declarat Un sezon foarte frumos și o impresie mai mult decât bună. Cred fără rezerve că echipa de volei masculin Olimpia Titanii s-a remarcat prin aceste două lucruri, după această ediție de campionat. Am avut parte de o experiență deosebită și cred că sunt foarte multe voci care sunt de acord cu mine când spun că am fost o revelație de valoare. Am încercat cât de mult am putut să promovăm sportive români tineri de valoare și, în același timp, să contribuim la susținerea voleiului masculin din România, un sport frumos, apreciat de un număr mare de oameni. Doresc să le mulțumesc tuturor care au făcut posibil acest rezultat bun, de la personalul administrativ al Clubului Sportiv Olimpia București, până la jucători și antrenori, și să le ofer asigurări tuturor că proiectul voleibalistic continuă la Olimpia București și că abia aștept să ne revedem pe terenul de joc în sezonul 2022-2023.

Colaborarea dintre CS Olimpia Bucuresti si Cristian Chitigoi s-a incheiat amiabil, iar conducerea clubului i multumeste tehnicianului si ii ureaza succes in activitatea viitoare.

Pentru sezonul urmator, se va modifica strategia la nivel de antrenori si lot, urmand sa se puna accent mai mult pe jucatorii romani tineri, coroborat cu obiectivul de performanta de a ne clasa in primele cinci.