Baschetbalistele, vicecampioane naționale U15

La Arena de Baschet din Capitală a luat sfârșit turneul final al Campionatului Național feminin U15 de baschet, competiție aflată în calendarul oficial al Federației Române de Baschet.  

În finala competiției, Olimpia București, pregătită de antrenorul Alexandra Orbeanu, a cedat după un meci foarte frumos, împotriva celor de la Gladius Tg. Mureș, cu scorul de 63-55. Astfel, fetele noastre au devenit vicecampioane naționale, adjudecându-și medaliile de argint.

Recapitulăm rezultatele înregistrate de Olimpia București, la turneul final al Campionatului Național U15:

112-39 cu BC Sirius Tg. Mureș și 74-42 cu CSS 1 Laguna Constanța în grupe, 76-45 cu ACS Napoca baschet School Cluj-Napoca în sferturile de finală, 58-56 cu ACS Dan dacian București în semifinale și 55-63 cu Gladius Tg. Mureș în finală.

Carina Dănciulescu, care a terminat competiția cu o medie de 18 puncte marcate pe meci, a fost inclusă în dream team-ul turneului.

Lotul echipei noastre, la această competiție, a fost următorul: Adina Tache, Elma Godeanu, Ștefania Constantinescu, Carina Dănciulescu, Maia Cociș, Florella Cristea Pantelimon, Maria Popescu, Maria Moise, Cristina Sălăgean, Ilinca Gungor, Amalia Bălan, Alexia Dincă, Ileana Ion.

Colectivul tehnic condus de Alexandra Orbeanu le-a mai avut în componență pe Măndica Ciubăncan și Anca Sipoș.

Felicitări pentru această performanță!

foto: frbaschet.ro