Atleții Olimpiei la Cupa României

După o lungă perioadă de inactivitate, Federația Română de Atletism a programat, în acest week-end, la Stadionul Național de Atletism ”Iolanda Balaș-Sotter”, Cupa României pentru juniori. Competiția s-a desfășurat respectându-se întocmai protocoalele medicale de distanțare socială, pentru limitarea răspândirii infecției cu Covid-19.

La aruncarea ciocanului, juniori 2, Adrian Popa a ocupat locul 4, în vreme ce Maria Lazăr, la proba similară feminină, s-a situat pe locul 6. Cosmin Petrea, la săritura în înălțime, s-a clasat pe locul al treilea, cucerind medalia de bronz. În același concurs au mai fost colegii săi de club Octavian Bercea, Mario Albeșteanu și Gabriel Chiriacescu, ocupanții locurilor 4, 5, respectiv 7.

La 100 metri plat, Rareș Dincă a terminat finala pe locul 5. Maria Mihalache a cucerit medalia de argint la 200 de metri, iar Alexandra Amza a luat bronz la săritura în lungime. Sorin Voinea, la săritura în lungime masculin, a prins și el podiumul, clasându-se pe locul 3. Aceeași Maria Mihalache a cucerit Cupa României la proba de 100 metri.

Bilanțul CS Olimpia București la Cupa României de juniori numără cinci medalii, dintre care una de aur, una de argint și trei de bronz.

Felicitări!