Andrei Orzan a câștigat etapa lunii octombrie

La Centrul Național de Snooker din București a avut loc etapa aferentă lunii octombrie din Liga Națională de Snooker. Competiția a fost câștigată de către Paul Croitoru, care s-a impus într-o spectaculoasă finală în familie, contra lui Andrei Orzan, cu 6-4. În finală, cei doi jucători ai CS Olimpia București s-au remarcat cu serii lungi. Andrei Orzan a reușit un break de 55 de puncte, iar Paul Croitoru a marcat în statistici un break de 37.

Andrei Orzan a împărțit titlul de cel mai mare break al etapei cu un alt sportiv al nostru, Matei Roșca și el posesor al unui break de 55 în semifinala cu Andrei Orzan.

Cel mai constant jucător al rundei a fost Andrei Orzan, care a bifat 7 break-uri de peste 30 de puncte, în cele patru meciuri disputate.

Podiumul Ligii Naționale de Snooker este ocupat în întregime de jucători ai CS Olimpia București. Andrei Orzan este lider cu un total de 2040 de puncte, iar locul secund este împărțit de Paul Croitoru și Rareș Sincă, ambii cu câte 1470 de puncte. Pe locul patru se află Matei Roșca, posesor a 1230 de puncte.