Alexandru Perpelea – 45 de ani la CS Olimpia București

În data de 1 august 2017 s-au împlinit 45 de ani de când Alexandru Perpelea a pășit pe poarta CS Olimpia București. A început rugby-ul ca junior, la Olimpia, de la vârsta de 17 ani, în 1972.Și-a continuat apoi cariera ca senior, tot la Olimpia, avându-i antrenori pe renumiți I. Fodor, Ed. Denischi, Enciu Stoica sau E. Ene.

După ce a agățat ghetele în cui s-a dedicat muncii de antrenorat, tot la clubul pe care l-a slujit o viață întreagă, Olimpia București.

Echipele pe care le-a antrenat, sub culorile Olimpiei, au cucerit, în mai multe rânduri, titluri de campioane naționale la juniori. În anul 2003, a fost antrenorul selecționatei de juniori a României, la Campionatul Mondial care a avut loc la Paris, în Franța.

Actualmente este antrenor coordonator al secției de rugby la CS Olimpia București, postură din care ne-a declarat: ”Mă bucur că împlinesc o frumoasă vârstă, 45 de ani de activitate, în care am fost dedicat total Olimpiei. Nici nu știu când au zburat acești ani atât de frumoși. Mulțumesc întregului colectiv de la CS Olimpia București, care, în timp, mi-a devenit o a doua familie”.

Mult înainte Alexandru Perpelea, la CS Olimpia București.