Săritori în apă la Moscova

Pe parcursul săptămânii trecute, în Rusia, la Moscova, s-a desfășurat un stagiu centralizat de pregătire la sărituri în apă, organizat sub egida Ligii Europene de Natație. Din partea României, s-au deplasat antrenorii Adrian Gavriliu și Ani Popescu, cei care sunt însoțiți de trei dintre cei mai talentați sportivi juniori: Alin Ronțu, Aurelian Dragomir și Angelica Muscalu.

Cantonamentul a avut loc în modernul centru de pregătire Ozero Krugloe, acolo unde se pun la punct detaliile și pentru lotul olimpic rus. S-a lucrat la coregrafie, gimnastică, forță și, bineînțeles, plonjoane în apă. În afara exercițiilor specifice, copiii români au putut vedea cum se desfășoară pregătirea unora dintre cei mai buni săritori din lume.
Cheltuielile ocazionate de această deplasare, pentru sportivii și antrenorii români, sunt suportate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

După cum se poate observa, secția de sărituri în apă a CS Olimpia București a fost reprezentată de către antrenoarea Ani Popescu și sportivul Aurelian Dragomir.

Felicitări!