Olimpia la festivalul de baschet juvenil de la Costinești

Stațiunea de tineret Costinești, din județul Constanța, va deveni, de la mijlocul lunii iunie până la începutul lui iulie, o veritabilă capitală a baschetului juvenil românesc. Inițiativa Federației Române de Baschet de a comasa mai multe competiții de copii pe litoralul Mării Negre, strânge la Costinești peste 450 de copii, băieți și fete, U10 și U12.

Primele grupe care vor intra pe arenele cu panouri sunt cele U10, Olimpia București având reprezentativitate atât la masculin, cât și la feminin. Astfel, conform tragerii la sorți efectuate de organizatori, echipa masculină U10 Olimpia București va juca în compania următoarelor oponente: ACSB Șoimii Albi București, ACS Baschet Star Oradea Alb, CS Phoenix Brașov, ACS Juniors Craiova 2, CSM Ploiești, ACS Templiers Galați 2, ABC CSU Andu Sibiu 3 și CS Academia de Baschet Borsec.

Rezultate și statistici de la competiția de băieți pot fi urmărite, în timp real, aici.

Competiția de babybaschet pentru fete va fi, de asemenea, extrem de interesantă. Echipa clubului nostru a fost repartizată într-o grupă în care se mai află următoarele echipe: ACS Dan Dacian București Negru, CSS Bega Timișoara, CSS Sf. Gheorghe Alb, ACS Napoca Baschet School Cluj, ACS Champions, ACS LA Baschet Cluj, ACS Toni Dunk Craiova și Liceul teoretic ”Nagy Mozes” Tg. Secuiesc.

Rezultate și statistici de la competiția de fete U10 pot fi urmărite, în timp real, aici. 

Meciurile se vor desfasura in perioada 19-24 iunie pe cele 13 terenuri din incinta bazei sportive BTT Costinesti. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv juvenil din România, cu peste 5000 de participanți la start.

Mult succes!