Boberii români au participat la Campionatele Europene

Lotul național de bob al României a participat la Campionatele Europene, care s-au desfășurat la Winterberg, în Germania.
La bob feminin, echipajul compus din Adela Constantin și Erika Halai s-a clasat pe locul 9, în timp ce un alt tandem, cu Andreea Grecu pilot și Olivia Vild împingător, a terminat competiția continentală pe 10. Coborârile au contat și pentru o etapă de Cupa Mondială, unde locurile ocupate de românce au fost 14, respectiv 16.
La bob 2, masculin, dublo-ul care a coborât pentru România i-a avut în componență pe Dorin Grigore și Florin Crăciun, locul 19 la Campionatul European, respectiv 27 în etapa de Cupa Mondială.
La bob 4, România, cu Dorin Grigore, pilot, ajutat de împingătorii Adrian Radu, Florin Crăciun și Ionel Cojan, a terminat pe locul 19 în ierarhia Campionatului European, respectiv pe locul 25 în runda de Cupă Mondială, cu adițiune de puncte.
Antrenor la lotul național de bob al României este Dan Scurtu, cel care coordonează secția de bob și skeleton din cadrul CS Olimpia București.

cropped 1363858398 olimpia1 1 - Boberii români au participat la Campionatele Europene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *