Bilanțul Olimpiei la Cupa României la gimnastică ritmică

La mijlocul acestei săptămâni, la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din București, au avut loc întrecerile contând pentru Cupa României și Campionatul Național de Ansambluri, la gimnastică ritmică.

Dacă despre balotajul înregistrat de Ana Luiza Filioranu la senioare deja am anunțat, este momentul să trecem în revistă și celelalte rezultate obținute de sportivele noastre, la competițiile deja menționate.

La Campionatul Național de Ansambluri, categoria Mica Gimnastă, fără obiect, CS Olimpia București s-a situat pe locul 3, cucerind medaliile de bronz.

Ileana Duțu și-a adjudecat medalia de aur la categoria Mica Gimnastă, individual 7 ani, urmată pe treapta a doua de coechipiera ei Amalia Lică. În cadrul aceleiași ierarhii, Karina Săndulache s-a clasat pe locul 6.

Petra Maria Neguț a câștigat individual compusul de la Mica Gimnastă 8 ani, o altă sportivă a noastră, Maia Băsălău, fiind pe locul 6.

La junioare, categoria a doua, în Cupa României, Denisa Mailat și Alice David au fost pe locurile 2,respectiv 3.

Socotind și titlul de la senioare, palmaresul CS Olimpia București la aceste competiții este de 7 medalii, din care trei de aur, două de argint și două de bronz.

Felicitări!

1363858398 olimpia - Bilanțul Olimpiei la Cupa României la gimnastică ritmică
CS Olimpia București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *