Alexandru Popescu a finalizat școala de pilotaj de la Sigulda

La Sigulda, în Letonia, s-a finalizat școala de pilotaj pentru boberi, curs organizat sub îndrumarea de specialitate a forului internațional FIBT. Printre virtuozii care au parcurs toate stagiile de clasificare, se numără și tânărul sportiv legitimat la CS Olimpia București, Alexandru Popescu, în vârstă de numai 19 ani.

Acesta a impresionat prin calitățile sale atletice dar și prin stăpânirea la manșă, trecând de nivelurile start juniori, dame (intermediar) și start seniori. Conform punctajelor, el a terminat pe locul al treilea cursurile, după reprezentanți din Olanda și Polonia.

Având în vedere vârsta sa foarte fragedă, opinăm că Alexandru Popescu este o reală speranță a bobului românesc, pentru postul-cheie de pilot.

La stagiul baltic a mai participat un bober al nostru, Cristian Radu, dar și antrenorul coordonator al secției de bob și skeleton, Dan Scurtu. Din nefericire, niciunul dintre sportivii Olimpiei nu a fost reținut în echipajele care vor coborî în prima etapă a circuitului de Cupa Europei, programată în acest week-end, la Sigulda.

bobi 300x200 - Alexandru Popescu a finalizat școala de pilotaj de la Sigulda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *