COSR în vizită la Olimpia

Astăzi, la sediul CS Olimpia București, am avut onoarea și plăcerea de a primi vizita oficialilor Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Secretarul general al forului olimpic, George Boroi, alături de directorul juridic al COSR, Carmen Trocan, au întreprins mai mult decât o vizită de curtoazie, discuțiile vizând interesul comun al sportului românesc. Oaspeții de la COSR au remarcat tradiția olimpică de performanță a CS Olimpia București, dar și cooperarea sectorului tehnic cu cel de management, care a condus la rezultatele clubului nostru, mereu în fruntea instituțiilor departamentale de profil, ale Ministerului Tineretului și Sportului.

Din partea CS Olimpia au luat parte la discuție directorul Gheorghe Iordache, directorul adjunct Daniela Coman, precum și alți specialiști pe diverse tematici. S-a menționat că, în momentul actual, CS Olimpia București are bază materială propice dezvoltării unor discipline olimpice, dar și faptul că din personalul legitimat la CS Olimpia București, sunt 9 antrenori și 68 de sportivi la loturile olimpice naționale ale României.

Deși în mod direct nu există posibilitatea de cooperare între COSR și CS Olimpia București, scopul ambelor instituții este creșterea cantitativă și calitativă a fondului de sportivi, iar pentru ca obiectivul comun să fie atins este nevoie, în primul rând, de un sistem de comunicare eficient.

”Este prima dată, din 2008 încoace, când cineva de la COSR ne calcă pragul. Consider că discuțiile au fost binevenite, purtate într-un cadru relaxat, între oameni de sport, care vor binele sportului. Mulțumesc oficialilor COSR pentru că au ajuns la noi și îi asigur de tot concursul nostru, în ceea ce privește îndrumarea sportivilor spre marea performanță”, a declarat directorul CS Olimpia București, Gheorghe Iordache.

La ediția de vară a Jocurilor Olimpice 2016, de la Rio de Janeiro, CS Olimpia București a contribuit la obținerea medaliei de bronz la canotaj, proba feminină de 8+1, prin cârmăcița Daniela Druncea.

COSR în vizită la Olimpia ⋆ Club Sportiv Olimpia Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.