A început turneul final U18 la baschet feminin

Echipa feminină de baschet U18 CS Olimpia București a debutat ieri seară, la Tg. Secuiesc, în turneul final U18 al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.

Fetele noastre, pregătite de către antrenoarea Romela Cristea, au cedat la Sala Polivalentă din Tg. Secuiesc, împotriva localnicelor de la CSS ”Nagy Mozeș”, cu scorul de 58-43.

Cea mai eficientă jucătoare a noastră, în meciul inaugural, a fost Réka Ferencz, cu 14 puncte, 5 recuperări și un capac. Ea a împărțit, de altfel, titlul de coșgeter al meciului, cu una dintre baschetbalistele oponente.

Ruxandra Stegăruș a fost liderul nostru la recuperări, cu 7 mingi câștigate sub cele două panouri. În statistici ea a mai bifat o pasă decisivă și două intercepții. Cumulat, pe tot parcursul partidei, jucătoarele noastre au realizat un număr foarte mic de pase decisive, două, conform statisticilor oficiale.

În celălalt meci al grupei noastre, ACS Napoca Baschet Cluj – LPS Alba Iulia 55-44. Astăzi, cu începere de la ora 16.00, susținem al doilea meci, contra celor de la ACS Napoca Baschet Cluj.

Mult succes!

 

tgsecuiesc 300x241 - A început turneul final U18 la baschet feminin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *