Turneu final pentru baschetbaliste

Arena de Baschet din București găzduiește, în aceste zile, turneul final al Campionatului Național de junioare U15 la baschet.

Cele 12 echipe care au obținut calificarea, între care se află și CS Olimpia București, au fost împărțite în patru serii preliminare.

Echipa noastră, pregătită de antrenorul Alexandra Orbeanu, a debutat cu o victorie categorică, 112-39 în fața celor de la CS Mureșul Sirius Tg. Mureș. Principala marcatoare, coșgetera meciului, a fost Carina Dănciulescu, autoare a 20 de puncte. Linii statistice de forță, cu double-double, au mai înregistrat Lavinia Cristea Pantelimon (20 de puncte și 12 recuperări), dar și Adina Tache (10 puncte și 11 recuperări).

Următorul meci, cu Crișul Oradea, are loc astăzi, 24 martie, de la ora 15.00, tot la Arena de Baschet. Primele două clasate se vor califica pentru sferturile de finală ale Campionatului Național U15.

Rezultatele și programul competiției pot fi consultate integral, aici.  

Finala va avea loc pe 27 martie, ora 13.00.

Baschetbalistele U15 de la Olimpia București au drept obiectiv obținerea unei medalii la Campionatul Național, eventual din cel mai strălucitor metal.

Mult succes!