Tudor Chițu campion național

Liga Națională de Snooker s-a încheiat duminică, la Centrul Național de Snooker, unde a avut loc ultima etapă a sezonului competițional 2021.

Finala de rundă a fost câștigată de Tudor Chițu, legitimat la CS Olimpia București, care, grație acestui succes, bazat pe tehnică impecabilă și stăpânire de sine, i-a adus, în premieră, titlul național.

Chițu l-a învins în finală pe colegul său Andrei Orzan, care, în clasamentul general, s-a clasat pe locul al treilea.

De asemenea, Mihai Vladu, tot de la Olimpia, s-a situat în ierarhia generală pe locul secund.

La feminin, primele trei locuri au fost ocupate, în ordine, de jucători de la CS Olimpia București: Monica Manolache, Corina Mărăcine și Andreea Sălcianu.

La tineret, Andrei Ionescu și Tudor Muntean au cucerit medaliile de bronz, în vreme ce la juniori, pe podium, la Campionatul Național, s-au situat Andrei Ionescu, locul al doilea, și Vlad Paraschivescu, locul al treilea.

Felicitări tuturor, precum și antrenorului coordonator al secției de snooker de la CS Olimpia București, Dragoș Cozmaciuc.

Meciurile din semifinalele și finala ultimei etape, pot fi vizualizate aici. 

La finele acestei săptămâni se va trage cortina peste sezonul de snooker, prin tradiționala competiție Trofeul ”Prințul Dimitrie Sturdza”, care va avea loc la Centrul Național de Snooker din București.