Titluri municipale pentru aruncătoarele de ciocan

Recent, în pofida condițiilor meteorologice nefavorabile, în Capitală s-au desfășurat Campionatele Municipale de aruncări lungi. la competiția organizată de către Asociația Municipală de Atletism București s-au aliniat și câțiva atleți aparținând secției de specialitate a CS Olimpia București.

Performanțele lor, la început de sezon, sunt mai mult decât lăudabile.

Deja consacrata Adela Stanciu a reușit, la junioare I, să azvârle ciocanul de 4 kilograme la o distanță de 56,83 metri, câștigând detașat concursul. La junioare III, ciocan în greutate de 3 kilograme, Gabriela Andrei nu a avut rivală, impunându-se cu 41,88 metri. O altă medalie de aur a fost cucerită de Ioana Lazăr, la copii 1 ciocan de 2 kilograme, cu o performanță măsurată la 38,84 metri.

În concurs, pe tabloul băieților, la categoria juniori III ciocan de 4 kilograme, s-a aflat un alt sportiv al nostru, Marius Răducanu, care însă a depășit, din punct de vedere regulamentar, toate tentativele pe care le-a avut la dispoziție, nefigurând în clasament.

Sectorul aruncărilor este unul de forță, la propriu și la figurat, în cadrul peisajului sportiv CS Olimpia București.

Următoarea provocare pentru atleții noștri este participarea la Campionatele Naționale de aruncări lungi, la București, în perioada 27 februarie – 2 martie.

Mult succes!