Start în competițiile juvenile de baschet

Secția de baschet a CS Olimpia București este recunoscută, pe plan internațional, pentru constanța la nivel înalt și pentru performanțele echipelor feminine.

Startul sezonului 2022-2023 ne găsește, de asemenea, printre protagonistele competițiilor de juniori. De exemplu, în Campionatul Național U19, Olimpia București a susținut deja un prim turneu, la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, unde am învins echipa gazdă cu 58-51, dar am cedat cu CSU Brașov, 74-59. Rezultatele complete și programul CN U19 pot fi consultate aici.

La Campionatul Național U16, fetele Olimpiei au început cu două victorii în turneul găzduit de sala ”Prof. Octavian Dimofte”, 56-32 cu CSM Constanța și 70-63 cu ACS Dan Dacian. Rezultatele și programul viitor se vot vedea la această adresă.

Olimpia București este și în Campionatul Național U15, unde primele rezultate ale fetelor noastre, într-un turneu disputat la Constanța, au însemnat două succese: 80-60 cu ABC Leii București și 124-12 cu CS Fly OC Constanța. Se pot vizualiza rezultatele complete și meciurile care vor urma, în Campionatul Național U15, aici.

Mezinele de la U14 au debutat și ele în Campionatul Național rezervat acestei categorii de vârstă. Primul turneu, găzduit de sala proprie, a adus două victorii lejere: 91-33 cu CSS Brașovia Brașov, respectiv 98-22 cu CSS Mediaș. Alte informații despre această competiție puteți vizualiza aici. 

Informații detaliate despre performanțele secției de baschet, obținute de CS Olimpia București în ultima vreme, se pot vedea accesând link-ul specializat.