Singurul zâmbet al lui Țigănescu ”Terminator”

Francesco Țigănescu a câștigat, recent,  medalia de aur în proba de trap de la Campionatele Europene pentru juniori de la Osijek (Croația). Despre acest eveniment, alături de media românească, a informat, la momentul respectiv, site-ul oficial al CS Olimpia București. 
În finala continentală, în care au evoluat primii șase sportivi, cu cele mai bune punctaje, Ţigănescu s-a impus cu 44 de talere doborâte, fiind urmat de spaniolul Adrian Lopez Diaz, cu 42, şi de italianul Emanuele Iezzi, cu 32, scrie și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
Francesco Ţigănescu se calificase pentru așezarea finală cu 116 talere doborâte din 125 talere şi un baraj.

Elevul lui Titi Vlădoianu a impresionat prin atitudinea sa din timpul concursului, menționează sursa citată anterior. Pentru calmul pe care l-a afișat în competiție și expresia feței pe care nu a lăsat să se vadă nici o emoție, cei prezenți la întreceri l-au supranumit ”Terminator”. Ţigănescu, care activează la secția de tir sportiv a CS Olimpia București, a  zâmbit o singură dată, de pe prima treaptă a podiumului european, după ce a primit medalia de AUR. Ipostaza respectivă a fost surprinsă și de fotograful oficial al competiției.

Sursa foto: European Shooting Confederation