Selecție anunțată la secția de canotaj

CS Olimpia București anunță deschiderea perioadei de selecție pentru secția de canotaj. Sunt căutați copii, fete și băieți, născuți în anii 2001, 2002 sau 2003. Un prim criteriu de selecție este cel al taliei, fiind admise fete cu înălțimea minimă de 1.75 metri sau băieți care măsoară cel puțin 1.85 metri.

CS Olimpia București asigură pregătire de specialitate gratuită, care vizează înalta performanță. În afara acestui beneficiu, copii care vor alege clubul nostru vor avea asigurate școlarizare, supraveghere permanentă, cazare și masă.

Secția de canotaj a CS Olimpia București are o bogată tradiție în acest sport, iar la ultima ediție a Jocurilor Olimpice de vară, Rio de Janeiro 2016, în echipajul regină de 8+1 al României, medaliat cu bronz, s-a aflat și o sportivă a noastră, cârmăcița Daniela Druncea. De-a lungul anilor, CS Olimpia București a fost un permanent furnizor al loturilor naționale de seniori și juniori, succesele pe plan intern și internațional fiind o coordonată de valoare a secției noastre de canotaj academic.

Cei interesați pot lua legătura, pentru informații suplimentare, cu antrenorul Carmen Cutaș, la numărul de telefon 0040 726 753 745.

Vă așteptăm!canotaj8 300x186 - Selecție anunțată la secția de canotaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *