Șanse pentru rugbyștii seniori

Ultima etapa a sezonului regulat din Cupa Regelui propune trei partide foarte interesante, in dublu context, sustine platforma specializata www.rugby.ro. Confruntarile sunt rmatoarele:

CSM Stiinta Baia Mare – Dinamo
Timisoara Saracens – CSM Olimpia Bucuresti
Steaua – Politehnica Iasi

Toate meciurile urmeaza sa se joace sambata, 12 noiembrie, cu incepere de la ora 11.00. Echipele gazda sunt vaduvite de prezenta internationalilor chemati la lot, pentru meciul cu SUA, asa ca toate trei vor fi lipsite de contributia unor piese importante, fiind nevoite sa improvizeze pe posturile-cheie.

In plus, mai este inca un aspect interesant. Conform manualului de turneu, prima clasata in sezonul regulat va merge direct in semifinale, unde asteapta castigatoarea meciului dintre locurile 2 si 7. Pe cealalta parte a tabloului, semifinala va fi disputata de castigatoarele barajelor 3-6, respectiv 4-5. In fiecare caz, echipa mai bine clasata isi pastreaza avantajul terenului propriu, sustine sursa mentionata.

Asadar, din ecuatia de mai sus, rezulta ca traseul cel mai accesibil pare a fi pentru ocupanta locului 3. Pe primele trei locuri se afla exact echipele contributoare la lotul national, matematic acestea neputand fi ajunse din urma de ocupanta locului 4.

Clasamentul in Cupa Regelui, cu o etapa inainte de conchiderea sezonului regulat, este urmatorul:

1. CSM Stiinta Baia Mare 19 puncte
2. Timisoara Saracens 18
3. Steaua Bucuresti 18
4. Dinamo 11
5. Politehnica Iasi 7
6. Universitatea Cluj 6
7. CSM Olimpia 5

Dupa lecturarea clasamentului si a factorilor mentionati anterior, rezulta ca, o surpriza a baietilor nostri, la Timisoara, coroborata cu rezultate favorabile in celelalte doua partide, ne poate salta de pe ultimul loc. In acest caz, cu o clasare in zona locurilor 4-6 si o motivare superioara a rugbystilor de la CSM Olimpia, este posibila chiar o accedere spre fazele superioare ale Cupei Regelui. cobden 300x300 - Șanse pentru rugbyștii seniori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *