Proiectul Hercules – activitate de succes cu sprijinul Olimpia București

Ca în fiecare vacanță școlară, Direcția pentru Sport a Municipiului București a organizat, pentru elevi, o nouă ediție a proiectului Hercules, la mai multe discipline sportive. În total, în această vară, peste 1.000 de copii au participat la acest proiect, în diverse locații. Printre cluburile partenere s-a numărat CS Olimpia București, care a contribuit cu baze sportive și antrenori specializați la următoarele ramuri sportive: natație, baschet, volei, tenis de câmp și rugby.

proiect hercules olimpia 300x220 - Proiectul Hercules - activitate de succes cu sprijinul Olimpia București

Daniel Moroșanu, directorul DSMB a declarat: ”Ne-a bucurat mult că, și în această vacanță, proiectul Hercules a avut un mare succes. Acest lucru se datorează seriozității muncii depuse, dar și faptului că avem parteneri de nădejde, cum ar fi Olimpia București, care ne-a ajutat foarte mult în derularea activităților. Sunt convins că un astfel de proiect stă la baza restartării sportului de masă în România”.

Activitatea care a durat mai bine de o lună de zile reprezintă o inițiativă care va reaprinde dorința de practicare a sportului printre tineri. ”Cu siguranță că un astfel de proiect este binevenit și Clubul Sportiv Olimpia București își arată sprijinul în acest sens. Sportul este un aspect foarte important pentru societate, per total, iar stimulând tinerii să vină la sport, să îl practice și să își însușească valorile sale reprezintă niște beneficii enorme”, spune Traian Goga, directorul Clubului.