Olimpia U16 vicecampioană națională

Echipa feminină de baschet Olimpia București a participat la turneul final al Campionatului Național rezervat categoriei de vârstă sub 16 ani, competiție organizată de către Federația Română de Baschet.

Turneul final a avut loc la Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești. În grupe, fetele noastre au înregistrat următoarele rezultate: 89-50 cu Universitatea Valbon Arad, 67-51 cu Sportul Studențesc și 79-50 cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Toate rezultatele baschetbalistelor noastre, precum și cele din turneul final, pot fi lecturate aici. 

Clasată pe prima poziție, formația noastră a jucat în semifinale contra celor de la CSS 4 Champions București, impunându-se cu 68-42. 

În ultimul act al competiției, Olimpia București a cedat cu scorul de 71-45 în fața celor de la ACS Dan Dacian București.

Lotul vicecampioanelor naționale este următorul: Maria Tache, Ștefania Constantinescu, Sandra Rizea, Ștefania Moroiu, Petra Matei, Alexia Titere, Ioana Tăbăcilă, Raluca Udrea, Alicia Cai, Ilinca Gungor, Andreea Constantin și Alexia Dincă.

Antrenoarea echipei U16 Olimpia București este Elena Ciobanu.

Medalia de argint obținută la Campionatul Național de echipa U16 a clubului îmbogățește palmaresul secției, pe care îl puteți urmări pe secțiunea specială dedicată baschetului, din site-ul nostru.

Felicitări!

One thought on “Olimpia U16 vicecampioană națională

Comments are closed.