Olimpia campioană națională U16

La Mediaș s-a terminat turneul final al Campionatului Național U16 de baschet feminin. În ultimul act, Olimpia București s-a impus, conform site-ului oficial al Federației Române de Baschet, cu scorul de 66-46 în fața celor de la ACS Gladius Tg. Mureș.

Elevele Alexandrei Orbeanu au dominat clar competiția, înregistrând victorii pe linie, în grupe, semifinală și finală. Mai mult, pe lângă medalia de aur, au fost oferite, de către organizatori, și distincții individuale. Astfel, Petra Matei a fost MVP-ul competiției, în vreme ce aceeași Petra Matei, alături de coechipiera ei Ștefania Constantinescu, au fost incluse în echipa ideală a turneului.

De asemenea, Ștefania Constantinescu a împărțit cu clujeanca Flavia Lăpuște, titlul de cea mai bună pasatoare a competiției. Rezultatele finale pot fi văzute aici. 

Lotul Olimpiei București U16, campioană națională, este alcătuit din următoarele baschetbaliste: Ania Paraschiva Ciupercă, Maria Tache, Ema Godeanu, Ștefania Constantinescu, Carina Dănciulescu, Petra Matei, Melisa Oner, Lavinia Cristea Pantelimon, Maria Popescu, Ilinca Gungor, Amalia Bălan și Alexia Dincă. Antrenor: Alexandra Orbeanu.

Felicitări și mult succes mai departe în cariera sportivă și școlară!

 

One thought on “Olimpia campioană națională U16

Comments are closed.