Numele câștigătorilor celor 14 medalii la Campionatele Naționale de starturi, bob și skeleton

La Câmpulung Muscel, CS Olimpia București a participat la Campionatele Naționale de starturi, bob și skeleton. Delegația noastră, condusă de către antrenorul Dan Scurtu, s-a întors acasă cu 14 medalii, dintre care trei de aur, cinci de argint și 6 de bronz. Împărțirea acestora este defalcată mai jos.

Campionii nationali sunt:

La Monobob feminin-Schoner Tara. La proba individuala piloti feminin seniori-Gheorghe Ioana si la proba individuala piloti masculin seniori-Radu Cristian.

Medalii de argint:

Bolboaca Sebastian la monobob. La bob 2 pers. Popescu Alexandru / Radu Cristian (argint juniori mari si bronz la tineret). La bob 2 pers.f eminin-Teodorescu Camelia/Gheorghe Ioana (argint tineret si bronz la seniori. )La bob 2pers. Dinca Rares/Dragomir Alberto (argint la jun mici si bronz la jun. mari). Bob 4 pers. Stancu Danut/Otava Bogdan/Grecu Ionut/Bartha Levente-bronz seniori si tot la bob 4 pers. Borosoiu Ilie/Racovita Mihai/Popescu Alexandru/Radu Cristian- bronz la juniori.

La monobob masculin am mai avut o medalie de bronz, obtinuta de Alberto Dragomir. La skeleton Rares Dinca s a clasat pe locul 3 la juniori.

Felicitări tuturor!