Naționalele de înot au loc la București

Pandemia de coronavirus, izbucnită la începutul acestui an, a afectat sportivii de pe întreaga planetă, dar parcă practicanții natației au avut cel mai mult de suferit. Cu întreceri anulate, fără acces în bazine și cu antrenamente reinterpretate, înotătorii au resimțit din plin efectele pandemiei.
Dar așteptarea a luat sfârșit! Înotătorii români nu mai trebuie să se pregătească separat, izolat, în condiții mai puțin obișnuite! Federația Română de Natație și Pentatlon Modern are plăcerea să anunțe organizarea Campionatelor Naționale pentru seniori, tineret și juniori în bazin de 50 m.

Prima competiție de înot din România în 2020 va avea loc de miercuri până sâmbătă, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie și se va disputa în incinta bazinului CNSB “Lia Manoliu” din București.
Așteptată cu interes de întreaga suflare a natației românești, competiția este dedicată sportivilor  seniori, tineret și juniori.
Primul start se va da miercuri, 30 septembrie, la ora 9:30, iar ultimele probe se vor disputa sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 16:00.