Mihai Vladu a câștigat ultima etapă în Liga Națională de Snooker

Ultima etapă a Ligii Naționale de Snooker s-a desfășurat în perioada 2-4 decembrie, la Centrul Național de Snooker din București. Sportivii legitimați la CS Olimpia București și-au adjudecat toate cele trei medalii puse în joc, acest lucru fiind o realitate matematică, înaintea rundei de închidere.

Andrei Orzan, campion național virtual, a ajuns până în sferturile de finală ale etapei, după o victorie în optimi cu Cosmin Bilă, 3-0,și trei break-uri de 53, 57, respectiv 64 de puncte. Înainte de semifinale, el a fost depășit de către Sebastian Mușat cu scorul de 4-0.

Pe cealaltă parte a tabloului, Mihai Vladu a mărșăluit literalmente, învingându-l în finală chiar pe Sebastian Mușat, cu 6-2. Mihai Vladu avea acontată, înainte de lovitura de deschidere a etapei din luna decembrie, titlul de vicecampion.

La adăpostul medaliei de bronz care nu îi putea fi contestată, Daniel Bontea nu s-a prezentat la ultima etapă. Toți cei trei practicanți ai snookerului medaliați la Liga Națională, ediția 2016, sunt legitimați la CS Olimpia București.mvladu 300x157 - Mihai Vladu a câștigat ultima etapă în Liga Națională de Snooker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *